.
Gert Verhulst
maandag 12 september 2022

Gert Verhulst: “Dat is toch een voorbijgestreefde gedachte”

Hij kwam onder vuur te liggen

Het was een bewogen eerste week van ‘De Tafel Van Vier’, gepresenteerd door Gert Verhulst. Hij en zijn team maakte tijdens de eerste week al meteen heel wat reacties los, en dat had hij nooit zien aankomen.

Dat het n-woord zo gevoelig lag bij de bevolking, dat had hij niet kunnen inschatten. Maar dat wil niks zeggen over Gert zijn politieke voorkeur.

“Je kan mij nergens op het politieke spectrum plaatsen en dat vind ik heerlijk. Ik kom uit een extreemlinks gezin. Ik volgde zedenleer en zong in het kerkkoor. Dat lijkt een detail, maar het tekent hoe ik ben opgevoed. Alles was bespreekbaar bij ons”, zegt Gert in Gazet van Antwerpen.

Gert vindt het jammer dat hij na bepaalde, ongelukkige uitspraken, meteen in een hokje wordt geplaatst. “Links en rechts, ik vind dat voorbijgestreefde gedachte. De wereld is veranderd. Ik ben blij dat ik een vrije mens ben, die over bepaalde dingen een gedacht heeft. Die los moeten staan van de politiek.”

Gert maakt zich alvast geen zorgen voor de komende weken van ‘De Tafel Van Vier’. “Ik begin met een goed gevoel de nieuwe week. Een nieuw programma is niet eenvoudig, maar we hebben potverdorie wel iets neergezet. De zender en wij zijn tevreden. Al ga ik wel blij zijn als we twee weken verder zijn en niet iedereen met argusogen zit te kijken.”

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst