.
Gert Verhulst (2009)
zondag 30 oktober 2022

Gert Verhulst: “Daar kan ik zo kwaad van worden”

Hij heeft er hard voor moeten werken

Na een korte misstap met Josje Huisman, gewezen zangeres bij K3, zijn Ellen en Gert Verhulst al 13 jaar gelukkig samen. Gert besefte al heel snel dat Ellen de vrouw van zijn leven is en de relatie met Josje kwam snel tot een breuk.

“We hebben toen besloten dat, om onze relatie te doen lukken, er drastische maatregelen nodig waren. Ik vroeg haar of het voor haar een optie was om te stoppen met werken. ‘Maar dan moet ik mijn onafhankelijkheid opgeven en moet jij mij onderhouden’, zei Ellen toen. Niet zo evident voor haar, maar zo is het gebeurd”, legt Gert uit in Dag Allemaal.

Maar gelukkig voor Ellen heeft ze elke dag iets om handen, en zorgt ze voor de organisatie van het leven van de familie Verhulst.

“Ik ga nooit meer iets riskeren, ik weet nu gewoon dat het gras niet groener is aan de overkant”, lacht Gert.

Geluk in de liefde, maar ook geluk in het werk. Al heeft Gert daar voor moeten knokken. “Ik kan kwaad worden als ze zeggen dat ik geluk heb gehad. Het had inderdaad anders kunnen lopen, maar ik heb wel mijn kansen gegrepen. Er zijn altijd mensen die op de verkeerde trein stappen en los de ravijn in rijden.”

Download onze app voor Android of iOS