.
News Image

Gert Verhulst: ‘2020 is een horrorjaar’

"Mensen zullen zeggen 'Is die nu nog bezig?'"

Normaal gezien had Gert Verhulst in mei van dit jaar definitief afscheid genomen van zijn personage Gert in ‘Samson & Gert’, maar corona heeft daar een stokje voor gestoken. Het is zelfs nog niet zeker of Gert Verhulst één jaar na datum een traantje zal kunnen wegpinken tijdens de allerlaatste afscheidsshow. Gert Verhulst heeft er vrede mee genomen, 2020 is hoe dan ook één van de meest bizarre jaren aller tijden.

“Wij hebben 2020 als een absoluut horrorjaar ervan. Ik kan het niet anders beschrijven. Bijna al onze activiteiten met Studio 100 zijn gericht op een groot to zeer groot publiek. Er is dus bijna niets kunnen doorgaan”, reageert Gert Verhulst donderdag in Het Laatste Nieuws.

Dat zijn afscheid bij Samson & Gert in het water is gevallen, heeft hem nog het meest geraakt. "Zonder egoïstisch te zijn, ik had graag afscheid genomen van Gert, het personage dan. Die afscheidsshows waren allemaal uitverkocht en we keken daar allemaal enorm naar uit, zeker na het aankondigen van mijn opvolger en dochterlief Marie. Tegen dat de laatste afscheidsshow effectief zal plaatsvinden, zullen de mensen denken: 'zeg, die Gert, hoe lang neemt die eigenlijk afscheid? Is die nu nog bezig?’”, lacht Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst