.
News Image

Gers Pardoel vindt corona-maatregelen overdreven, VTM niet blij

“Geef elkaar wel een hand en een knuffel.”
Gers Pardoel ziet de opnames voor The Voice Kids van zondag geannuleerd worden, maar de zanger en coach van The Voice Kids meent toch dat de maatregelen overdreven zijn. Geef elkaar wel een hand en een knuffel, schrijft de Nederlander op sociale media. De reacties die Gers krijgt zijn echter niet van de poes. “Hou je fokking bek”, antwoordt een meisje, waarmee ze het taalgebruik van Gers Pardoel uit The Voice Kids imiteert.

Gers Pardoel vindt vooral dat we elkaar nog wat liefde mogen geven. “Wees alsjeblieft lief voor jezelf en elkaar. Diep van binnen zit de liefde in jezelf en dat is het enige wat het Corona virus (elk virus) echt kan stoppen. Zoek die liefde in jezelf en geef die door aan een ander. Zodra je die liefde vindt kan geen virus jouw lichaam als het zijne beschouwen. Het kan en mag niet zo zijn dat een virus ervoor zorgt dat wij geen fysiek contact meer met elkaar willen/kunnen hebben. Geef elkaar wel een hand, geef elkaar wel een knuffel en geef elkaar wel je liefde,” schrijft Gers Pardoel op twitter. Maar de reacties tonen weinig begrip voor het standpunt van de zanger en ook bij VTM zijn ze niet echt blij met de reactie van de coach van 'The Voice Kids'.

VTM betreurt de reactie van Gers Pardoel over de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus. We vinden het uiteraard belangrijk dat alle aanbevolen voorzorgsmaatregelen worden gevolgd en dat fysiek contact dus best zoveel mogelijk wordt vermeden. Vanuit VTM zetten we de gezondheid van al onze medewerkers, kandidaten, bekende gezichten en publiek voorop. We nemen bewust ook heel wat extra maatregelen, zoals het uitstellen van de opnames van The Voice Kids.

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel