.
Gers Pardoel
vrijdag 12 april 2024

Gers Pardoel: “Ik vind het niet netjes dat ik dat woord gebruik”

Maar het was eruit voor hij het wist

Binnenkort start VTM met een nieuw seizoen van ‘Special Forces: VIP’. Daarin zien we ook Gers Pardoel tot het uiterste gaan, in de hoop van de meet te bereiken. Al leek zijn avontuur bij het programma ook redelijk tegen te vallen.

Zo horen we Gers in de eerste aflevering zeggen: ‘En ik die dacht dat ik nooit meer hoefde te werken.”

“Ja, maar da's zo'n standaardgrapje van mij. Net zoals ik op een bepaald moment vloekte. Dan besefte ik ineens: o ja, al die camera's staan op mij gericht. Ik gebruikte hierbij een ziekte als scheldwoord. Mijn moeder is aan die ziekte overleden. Dus ik vind het eigenlijk niet netjes dat ik dat woord gebruik. Maar voor mij is dat overdreven aangeven dat ik het even heel heftig vond”, geeft Gers toe in Dag Allemaal/

Wie de rapper een beetje kent, weet dat wanneer hij iets grof zegt, het eigenlijk helemaal niet zo bedoeld is. En wat we zien op televisie, is natuurlijk maar een fractie van wat er allemaal gebeurt.

“Dat ik bijvoorbeeld bij de eerste opdracht in de wilde zee mee in de gaten hield of mijn medekandidaten veilig waren - er waren er een paar die dachten dat ze aan het verdrinken waren - zie je niet op televisie.”

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel