.
Gers Pardoel
zondag 5 mei 2024

Gers Pardoel: “Ik had het daar echt moeilijk mee”

Het was niet zo eenvoudig

In ‘Special Forces VIPS’ zien we dat Gers Pardoel het niet zo nauw neemt met de regeltjes. Hopelijk neemt hij het wel serieus met zijn nieuwe partner Lie. De twee zijn nog niet zo heel lang samen, maar de liefde is wel groot.

In Story blikt hij terug op het avontuur van zijn leven en zijn gedrag tijdens het programma. Hij heeft daar enkele heel straffe uitspraken gedaan.

“Ik omschreef het avontuur als k****zooi en dat vond ik wel heel heftig. Mijn moeder is aan die ziekte overleden. Ik was amper zeventien jaar oud en was heel droevig, dus ik vond het niet zo netjes van mij om dat woord te gebruiken. Maar in mijn beleving was het ook wel zo. Wie mij kent, weet trouwens dat ik af en toe een grove uitspraak doe. Maar dat is dan altijd met een vette knipoog”, geeft hij toe.

Gers ziet er iemand uit die zo’n avontuur moeiteloos zou aankunnen, maar dat leek uiteindelijk toch niet het geval te zijn. Hij had het net zoals iedereen erg moeilijk.

“Ik had het moeilijk met het mentale aspect. Amper kunnen slapen, voortdurend gedrild worden en dan ook nog eens veel tijd hebben om na te denken tijdens de ritten in de vrachtwagen. Je kan wel praten met de rest, maar je moet ook je energie sparen. En gedachten zijn echte killers. Ik was bang om mezelf tegen te komen. Dat ik een tik zou krijgen waardoor ik mezelf zou verliezen. Ik besef gewoon dat het heel belangrijk is om je gezond verstand te blijven gebruiken.”

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel