.
Ann-Sophie en Gers Pardoel
woensdag 7 juni 2023

Gers Pardoel en Vlaamse vriendin uit elkaar

Na 7 maanden is het officieel.

Twee jaar geleden schreven wij in primeur dat Gers Pardoel en Ann-Sophie Van Triel een koppel vormden. Zeven maanden geleden al schreven wij dat de twee uit elkaar zijn en sinds deze week is het officieel. Pas deze week maakte Ann-Sophie de relatiebreuk officieel op haar sociale media.

"Enorm dankbaar blik ik terug op de voorbije twee jaar. Een periode waarin ik ondergedompeld werd in een - voor mij - totaal onbekende wereld. Een wereld waarin ik m’n passie en ambitie terugvond. Bedankt voor de lessen en kansen die je me gaf. Ik leerde vrede nemen met het feit dat niks voor altijd is, je toonde me hoe belangrijk ‘de kracht van het nu’ is en schaafde m’n kunstkennis bij. Trots op de weg die we afgelegd hebben. Thank you for being such an important part of my story", schreef Ann-Sophie op Instagram.

Gers Pardoel reageerde trouwens op het bericht van Ann-Sophie: "
Dankjewel dit is geheel wederzijds. Ik wens jou al het moois toe", lezen we op Instagram.

Ann-Sophie doet onder andere het management van Lotte De Clerck die momenteel aan een solo-carrière timmert en dat doen zij beiden goed. Professioneel lijkt het Ann-Sophie allemaal mee te zitten, het resultaat van keihard werken. Doe zo verder, Ann-Sophie.

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel