.
News Image

Gers Pardoel en andere BN’ers trekken kun kak in

BN'ers bedenken zich. 


Enkele bekende Nederlanders hebben de boodschappen waarin zij een oproep deden om de coronamaatregelen niet langer te volgen van hun sociale media verwijderd.

Onder andere Famke Louise, Thomas Berge en Gers Pardoel verzetten zich tegen de huidige coronamaatregelen van de Nederlandse regering.



“Dit kan niet langer zo. Wij staan voor een goede volksgezondheid, maar de maatregelen rammelen aan alle kanten. Onze ouderen worden vergeten, onze economie staat op instorten, menselijk gedrag wordt strafbaar gesteld en hoe zit het met de toekomst van onze kinderen?”, schreef Gers Pardoel dinsdag op Instagram.



“Wij willen duidelijkheid. Wij zijn niet gek. Wij hebben het afgelopen half jaar moeten toekijken hoe we steeds verder achteruit gaan. Daarom eisen wij eerlijkheid en transparantie. Wat is het nut van niet-medische mondkapjes en de 1,5 meter? Hoe betrouwbaar is de PCR test en waarom stemt de overheid tegen een onderzoek? Waarom worden kritische artsen de mond gesnoerd?”, schreef Gers Pardoel.



Ondertussen heeft een deel van de BN'ers - waaronder dus Gers Pardoel - hun boodschappen van Instagram en andere sociale media gehaald, wellicht onder druk van de publieke opinie.


Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel