.
News Image

Gers Pardoel en andere BN’ers roepen op coronamaatregelen NIET te volgen

En dat zorgt voor emotionele reacties.


Terwijl er in Nederland een groot aantal coronabesmettingen werden vastgesteld, hebben enkele bekende Nederlanders de actie #ikdoenietmeermee gelanceerd. Onder andere Famke Louise, Thomas Berge en Gers Pardoel verzetten zich tegen de huidige coronamaatregelen van de Nederlandse regering.



“Dit kan niet langer zo. Wij staan voor een goede volksgezondheid, maar de maatregelen rammelen aan alle kanten. Onze ouderen worden vergeten, onze economie staat op instorten, menselijk gedrag wordt strafbaar gesteld en hoe zit het met de toekomst van onze kinderen?”, schrijft Gers Pardoel dinsdag op Instagram.



“Wij willen duidelijkheid. Wij zijn niet gek. Wij hebben het afgelopen half jaar moeten toekijken hoe we steeds verder achteruit gaan. Daarom eisen wij eerlijkheid en transparantie. Wat is het nut van niet-medische mondkapjes en de 1,5 meter? Hoe betrouwbaar is de PCR test en waarom stemt de overheid tegen een onderzoek? Waarom worden kritische artsen de mond gesnoerd?”, vragen de bekende Nederlanders zich hardop af.



“Angst is de grootste onderdrukker van het immuunsysteem. Hoe kun je dan rechtvaardigen dat je mensen massaal bang maakt? Waar is de griep gebleven? Hoe dodelijk is dit virus? Dit is slechts een fractie van onze vragen. De brandbrief die ondertekend is door 2555 zorgprofessionals ligt al in de Tweede Kamer. De petitie tegen de spoedwet is al 350.000 keer ondertekend”, klinkt het verder. “Wij zeggen 'NEE' tegen alle maatregelen totdat de overheid het beleid controleerbaar kan rechtvaardigen”, laten de BN’ers weten.



Er is echter een serieuze tweestrijd in Nederland. Een andere groep bekende Nederlanders kant zich tegen het ‘idioot gedrag’ van hun collega’s. Onder hen onder andere Claudia de Breij. Zij vraagt zich af of Famke Louise afziet van medische zorgen mocht zij corona krijgen. De Breij is van mening dat de actie van haar collega’s egoïstisch en lui is. Andere mensen hopen dat Nederland wel zo slim is om verstandig om te gaan met de coronamaatregelen, want ook bij onze noorderburen gaat het de verkeerde kant uit.


Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel