.
News Image

George Arrendell en Gina Brondeel hebben grote plannen

Tijd voor verandering.


Acteur George Arrendell (Zone Stad) en zangeres Gina Brondeel (X-Session) brengen een uniek, hoogkwalitatief, modieus en herbruikbaar fijnstofmasker op de Europese markt. Dit is gegroeid uit een bewustwording van de impact van fijn stof op hun gezondheid. Samen sloegen ze de handen in elkaar met het moederbedrijf VOGMASK in San Francisco.Gina en George: Tijdens het proces richting verandering willen wij onszelf en vele anderen de mogelijkheid bieden zich efficiënt en stijlvol te kunnen beschermen. Wij kunnen onze Vogmask niet meer missen wanneer we tijdens spitsuren op de fiets onze kinderen naar school brengen. Kinderen fietsen daarbij ook op een hoogte waar de concentratie van fijn stof PM2.5 het hoogst is.
George is al jarenlang een fervente City-Jogger en doet dit enkel nog met een Vogmask waarmee hij alle toxics afblokt. Bij inspanningen ademen we namelijk vier tot vijf maal meer lucht in en zetten de longblaasjes uit. Dit maakt dat het fijnstof een nog diepgaandere impact heeft op de longen en op termijn serieuze schade kan aanbrengen. Waarom zouden we allen met open mond afwachten tot de lucht gezonder wordt?
George en Gina vormen samen met hun kinderen het gezicht van de eerste Europese campagne. Hun creatieve kanten zijn ook mooi meegenomen binnen dit verhaal aangezien zij instaan voor het visuele aspect, social media en de marketing. Ook zoon en professionele graphic artist Anthony (aka Stylow) zet z’n talenten mee in bij dit project. Het Chakra-design is hierbij een eerste eigen ontwerp.Na de voorbije online teaser campagne: I AM A VOGGER, WHAT ABOUT YOU? hebben ze eveneens de internationale tribe/community VOGGER opgestart. Een VOGGER is iemand die er bewust voor kiest om zijn of haar gezondheid te beschermen met een VOGMASK. VOGMASK: Meer dan 99% bescherming tegen fijn stof PM2.5, pollen, ziektekiemen, bacteriën, ozon en andere door de lucht gedragen fijne stofdeeltjes. Perfecte gezonde fashion-tool voor: fietsers, city-joggers, wandelaars, skaters, rollerbladers, mensen met astma, allergieën, personen met gevoelige luchtwegen enz…


De Vogmask collectie bestaat uit 12 verschillende designs en zijn vanaf nu te verkrijgen via: www.vogmask-europe.com

Download onze app voor iOS of Android

Bio van George Arrendell en Gina Brondeel

Bio van X-session

Meer Over:

Zone Stad X-session