.
News Image

Gentse dj Mandy maakt remix van Tiesto's Jackie Chan

En die klinkt echt goed. 


Dat het hard gaat voor de Leading Lady van de Belgische hardstyle. Mandy Praet (20) oftewel MANDY uit Gent stond deze zomer op zowat alle grote festivals in onder andere België, Spanje, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Nadat ze haar remix van de hit Jackie Chan’ (Tiësto & Dzeko Ft. Preme & Post Malone) voor het eerst liet horen op Tomorrowland, wordt haar versie van het nummer nu ook echt gereleased. Tiësto zélf pikte de hit op en brengt hem uit als officiële remix met zijn eigen muzieklabel ‘Musical Freedom’. Op 5 oktober komt de single uit.


De hit ‘Jackie Chan’ van Tiësto & Dzeko Ft. Preme & Post Malone scoort al wekenlang hoge toppen in de hitlijsten wereldwijd: van Australië en Nieuw-Zeeland over Oostenrijk, Frankrijk, Noorwegen, Denemarken en Italië. MANDY lanceert nu haar remix van de hit.



MANDY stond in juli maar liefst drie keer op het festival Tomorrowland. Het is daar dat ze haar remix van ‘Jackie Chan’ voor het eerste liet horen aan het grote publiek: zo’n 30.000 festivalgangers. Nadien postte ze een teaser op haar sociale media én toen ging de bal pas echt aan het rollen.

Mandy: ''Mijn inbox explodeerde na het posten van de eerste video van mijn versie van deze track. De week voordat ik op Tomorrowland zou draaien, had ik een idee in mijn hoofd hoe een hard dance versie van 'Jackie Chan' zou klinken. Ik deelde dat idee met mijn team en we hebben de eerste testversie nog nét op tijd klaar gekregen voor Tomorrowland. Nu deel ik ‘m ook met de rest van de wereld”.



Tiësto zelf is zó enthousiast over Mandy’s versie van Jackie Chan, dat haar officiële remix wordt uitgebracht onder zijn muzieklabel ‘Musical Freedom’. Een droom die uitkomt voor Mandy. ''Het is nog altijd onwerkelijk als je bedenkt dat je een officiële remix mag uitbrengen op het label van één van de grootste namen die de dance-industrie kent. Eén woord: crazy.”

Mandy’s bekendste track ‘Raggadrop’ overschreed begin september op YouTube de kaap van tien miljoen views. Eind vorig jaar stond Mandy op een mooie 58ste plaats in de Djane Top 100, de vrouwelijke tegenhanger van de DJ Mag Top 100. Dit najaar tourt ze enkele weken door Azië.

Bio van Dj Mandy

Meer Over:

Dj Mandy