.
Gene Thomas
dinsdag 9 augustus 2022

Gene Thomas: “We hebben het hen zo aangenaam mogelijk gemaakt”

Ze mochten 2 jaar lang niks doen

Het is bijna niet te geloven dat Gene Thomas op 22 augustus 50 jaar wordt. De zanger is nog altijd geen haar veranderd en ziet er nog altijd uit zoals in zijn jonge jaren. Mocht hij op 20 augustus de Radio2 Zomerhit winnen, het zou in ieder geval een mooi verjaardagscadeau zijn.

“Met deze meezingen wil ik vooral goede vibes verspreiden. Door corona hebben we allemaal ons leven twee jaar op pauze moeten zetten, waardoor we veel in te halen ebben? Vooral bij de jongeren merk ik dat. Ze willen losbarsten en er vollen bak voor gaan”, zegt hij in Story.

Ook de dochters van Gene en zijn vrouw Kristel Verbeke hadden het de laatste jaren erg lastig. Zij konden hun jeugd niet beleven zoals ze dat zelf wilden.

“Ze moesten leven met de rem op en konden niet uitgaan met vrienden en gaan feesten. We hebben het thuis zo gezellig mogelijk proberen maken door samen in de tuin te werken, spelletjes te spelen, films te kijken. Maar op een bepaald moment waren ze dat ook beu.”

Gene en Kristel zagen hun dochters opfleuren toen ze eindelijk naar hun eerste fuiven konden gaan. “Er zit behoorlijk wat pit in onze dochters, maar ze zijn ook erg verantwoordelijk. Ik vertrouw ze voor de volle 100%. Als ze uitgaan houden ze zich ook aan het afgesproken uur waarop ik ze kom afhalen. Ik ben best wel een coole papa, denk ik.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas