.
Gene Thomas
woensdag 8 juni 2022

Gene Thomas stelt zomersingle 'Bye Bye Baby' voor

Drukke zomer voor Gene Thomas.

Wanneer hij niet in zijn atelier bezig is aan zijn kunstwerken of ergens op een podium in Vlaanderen staat, kan je singer-songwriter Gene Thomas terugvinden in zijn muziekstudio. Daar werkte hij de laatste weken hard aan zijn nieuwe, zomerse single 'Bye Bye Baby', die vandaag, woensdag 8 juni, uitkomt. Het is een vrolijk, aanstekelijk en poppy nummer. Een echte meezinger. De single barst van de positieve vibes en is een ode aan alle jongeren. Net als bij zijn vorige single deed Gene Thomas alles zelf: van het songwriten en het bedenken van de akkoorden en de melodie tot het bespelen en opnemen van (bijna alle) instrumenten (enkel de bass en drums werden live ingespeeld door zijn muzikanten).

Gene Thomas: “Met deze single wil ik vooral goeie vibes verspreiden. We hebben allemaal twee jaar stilgezeten, maar ik merk in mijn omgeving dat vooral jongeren nu willen losbarsten, er ‘vollenbak’ voor gaan en tijd willen inhalen. Deze single is dus een ode aan de jeugd. Laat die lange, zwoele zomer maar komen!”

De zomer van Gene Thomas is goedgevuld. Hij staat op podia in heel Vlaanderen én wie wil kan hem nog twee keer aan het werk zien tijdens zijn 'OmSINGELd'-tournée op 11 en 23 juni. Tijdens die solotour neemt Gene Thomas je als toeschouwer mee op sleeptouw doorheen ruim 30 jaar carrière. Naast de nummers uit 'Liefde voor Muziek' maak je kennis met zijn hits, eigen beeldmateriaal, videoclips en uitzonderlijk ook zijn kunst. De volledige agenda van Gene Thomas vind je hier.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas