.
Gene Thomas
woensdag 25 mei 2022

Gene Thomas stelt schilderijen tentoon “Ik ben niet de goedkoopste”

Naast zingen heeft hij een tweede passie

Er zullen heel wat fans er wel eens van dromen om een echte Gene Thomas aan de muur te hebben hangen. En dat kan binnenkort. Al moet je er misschien toch wel wat voor over hebben.

De zanger stelt sinds kort zijn schilderijen ten toon en hij biedt ze ook te koop aan. Prijs voor een schilderij? 1.500 euro. “Neen, ik ben niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste”, zegt Gene in Dag Allemaal over de schilderijen die hij exposeert. Ik hoef er niet van te leven, het is gewoon fijn dat ik er een ander artistiek ei in kwijt kan.”

Gene ontdekte de kriebels voor het schilderen enkele jaren geleden toen hij werd gevraagd voor een actie voor het goede doel. “Ik kreeg een canvas, borstels en verf en de werken werden geveild. Dat canvas bleef maanden onaangeroerd liggen, tot ik er mij toch aan zette en sindsdien ben ik blijven schilderen.”

Thomas ontpopte een liefde voor de popstreet en recycle art en maakte ondertussen al een aantal mooie schilderijen, die hij nu ook ten toonstelt.

“Niet elke song die je schrijft is een wereldhit, dat is met kunst hetzelfde. Het is een kwestie van proberen en herbeginnen, en soms vind je je weg door fouten te maken, maar soms ook niet.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas