.
Gene Thomas
zaterdag 5 juni 2021

Gene Thomas over collega-BV: “hij gaat als een bezetene te werk”

"Voor hem maken de kleinste details vaak een wereld van verschil."

Gene Thomas en Regi kennen elkaar al héél lang: “We zijn quasi samen begonnen én doorgebroken. In de hoogdagen van ‘Tien om te Zien’ kwamen we elkaar bijna elke week tegen. Hij scoorde hits met Milk Inc. en ik met X-Session”, vertelt Gene Thomas in TV Familie.

Tijdens Liefde Voor Muziek scoorde Regi ook een dikke hit met zijn versie van ‘Kom wat dichterbij’, een nummer van Gene Thomas. Dat Regi zo succesvol is, is geen verrassing voor Gene Thomas.

“Sowieso is de man die z’n volk de handjes leerde opsteken één van de meest professionele mensen met wie ik al heb gewerkt”, klinkt het vol lof bij de echtgenoot van Kristel Verbeke in TV Familie.

“Regi is niet alleen gedreven, hij weet ook zeer goed waar hij naartoe wil. Net als een kogel gaat Regi altijd recht op z’n doel af. Soms kan hij als een bezetene nog zitten sleutelen aan pakweg een bassdrum. Zelf hoor ik dan nauwelijks verschil, maar voor Regi maken de kleinste details vaak een wereld van verschil”, onthult Gene Thomas in het weekblad.

Download onze app voor iOS of Android