.
Gene Thomas
dinsdag 30 augustus 2022

Gene Thomas klaar voor operatie: “tussen de soep en de patatten”

Maar stoppen met optreden zit er niet in

Gene Thomas beleeft een ontzettend drukke zomer. Hij is één van de artiesten met meest goedgevulde agenda in Vlaanderen en geniet met volle teugen dat hij terug kan optreden. Al speelden enkele nierstenen toch een boosdoener tijdens deze mooie zomer.

“Toen was het toch even paniek. Een tegenslag komt natuurlijk altijd ongelegen en het was toch schrikken. Twee weken ervoor voelde ik iets, en het was niet mijn rug. Ik heb al zes of zeven keer nierstenen gehad, en de laatste keer in 2009. ‘O-Oh’, dacht ik en dat was gegrond. De pijn was niet meer te harden”, blikt Gene terug in Dag Allemaal.

De zanger moest geopereerd worden want er zaten twee stenen. Eentje was losgekomen en die andere hebben ze eruit kunnen halen. Maar er zit nog altijd eentje, die ze nu preventief wille verwijderen.

“Dat gaan ze nog deze maand doen. Maar het zal wel tussen de soep en de patatten zijn, want ik blijf optreden. De vorige keer stond ik ook meteen op het podium en de mensen hebben mij toen zot verklaard. Donderdagavond werd ik geopereerd, vrijdagochtend ging ik naar huis en vrijdagnacht stond ik al in het Sportpaleis met X-Session.”

Ook op zaterdag en zondag had Gene optredens, maar dat hield hem niet tegen. Ook al is het niet ideaal na zo’n operatie. “Die plek is natuurlijk nog een beetje gevoelig, maar dat betekent gewoon wat minder rondspringen, hé.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas