.
Gene Thomas
vrijdag 12 augustus 2022

Gene Thomas is een papa van bijna 50: “Ze moet zelf kiezen wat ze ermee doet”

Hij kan alleen maar tips geven

50 worden, het is een mijlpaal in je leven. Eentje die zanger Gene Thomas op 22 augustus bereikt. Hij mag dan wel 50 worden, hij is nog altijd een erg coole papa voor zijn dochters Nanou en Lily.

Nanou wordt bijna 18, maar die gedachte probeert Gene nog altijd wat uit te stellen. “Dat is pas in januari en dus nog heel ver. Of ik het daar moeilijk mee heb? Met ouder worden kan ik mijn dochters steeds makkelijker loslaten. Ik weet dat ze het goed gaan doen in het leven”, legt hij uit in Story.

Gene en Kristel hebben in elk geval de muzikale genen aan hun dochters doorgegeven, want de twee meisjes zijn toch behoorlijk muzikaal aangelegd.

“Lily heeft vroeger gedrumd, maar focust zich nu vooral op dansen. En Nanou zingt en speelt elektrische gitaar en piano. Ze speelt ook in een bandje met haar nicht en een aantal schoolvrienden. Ze brengen stevige rockmuziek. Allemaal heel low profile, maar zo ben ik ook begonnen.”

Gene heeft zelf heel wat ervaring in de muziek en is dus een heel geschikte persoon om zijn dochter met raad en daad bij te staan. “Maar Nanou moet wel kiezen wat ze met die tips doet. Ik ben niet de persoon die gaat zeggen: je moet het zo en zo doen.”

Download onze app voor iOS of Android