.
Gene Thomas
zondag 29 mei 2022

Gene Thomas: “Ik vond het moeilijk om afscheid te nemen”

Hij heeft toch getwijfeld

Binnen enkele weken barst de zomer helemaal los en worden er weer een aantal nieuwe zomersingles gelost. Onder hen ook een nieuwe single van Gene Thomas. Dan releasete hij ‘Bye Bye Baby’.

In afwachting van die nieuwe single en de vele zomersingles kan je momenteel gaan kijken naar een expo waar Gene Thomas zijn verschillende schilderijen tentoonstelt. Want naast een zanger is Gene ook erg gebeten door de schildermicrobe.

“Toen Charlotte, de vrouw van Gunther Levi, mij de vraag stelde om aan ArtFashion deel te nemen, aarzelde ik. Zijn mijn doeken wel goed genoeg? Maar ik dacht: ‘Ach, ik smijt mij gewoon.’ Ik vond het wel moeilijk om afscheid te nemen van mijn werken. Het zijn je baby’s hé”, bekent hij in Dag Allemaal.

De werken van de zanger zijn ook te koop. Maar aan die werken hangt een prijskaartje van 1.500 euro of meer. Niet goedkoop, dat weet hij zelf. “Het is zo persoonlijk. Een prijs bepalen vind ik het moeilijkst van al. Je zit met je werkuren, de materialen en ik heb mijn werken mooi laten inkaderen.”

Het is niet de bedoeling dat Gene stopt met zingen en zich nu volop op het schilderen gaat concentreren. “Het is ook niet de bedoeling om ervan te leven. Maar zo’n expo is alleszins voor herhaling vatbaar. Met je kunst naar buiten komen is weleens fijn.”

Download onze app voor Android of iOS