.
Gene Thomas
zondag 4 september 2022

Gene Thomas: “Ik deel mijn goeie raad met collega’s”

Hij heeft al wat ervaring

Op 22 augustus werd zanger Gene Thomas 50 jaar. De zanger ziet er nog altijd even goed uit en je zou het niet meteen zeggen dat hij de kaap van 50 heeft bereikt.

“Maar ik ben heel blij dat ik 50 ben geworden. Ik vind het tof om ouder te worden. Mijn vader is gestorven toen hij 42 was en ik besef maar al te goed dat elk jaar dat je erbij krijgt een cadeau is, zeker als je gezond bent en kan doen wat je graag doet”, glimlacht Gene in Dag Allemaal.

Op 50 jarige leeftijd krijgen heel wat mannen wel eens last van een midlifecrisis. Iets waar Gene op dit moment precies gespaard van is gebleven.

“Ik voel me al heel mijn leven als een dertienjarige. Ik probeer dat jeugdige te bewaren. Niet dat ik ineens veel meer ga sporten, maar ik heb wel beslist om mijn motor van de hand te doen. Ik rijd er te weinig mee en voel me niet meer zo zeker op de baan.”

De jeugd wil nog altijd zoveel mogelijk op een dag gedaan krijgen en alles uit het leven hebben gehaald. Nu Gene 50 is geworden, mag het al eens wat rustiger zijn. “Je moet af en toe gewoon van het moment genieten. Ik zeg dat ook tegen jonge collega’s zoals Niels Destadsbader, Metejoor en Laura Tesoro: ‘Mannekes, je zit nu op die trein en het gaat zo snel. Probeer af en toe te genieten en te beseffen hoe graaf het is dat je dit mag doen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas