.
News Image

Gene Thomas gaat drukke zomer tegemoet

Al meer dan 50 aanvragen binnengekregen.


Vorige week dinsdag kondigde Gene Thomas aan dat hij deze zomer bij mensen thuis wil gaan optreden. “Om deze zomer toch tegemoet te komen aan de vraag naar optredens, zijn we de voorbije weken heel creatief beginnen nadenken. De Covid-19 crisis maakt dat we nu vooral willen ‘meedenken’ met het virus en de beperkingen ervan. We moeten realistisch zijn en inzien dat openbare optredens voor grote groepen mensen een te groot risico voor onze gezondheid inhouden. Een kleine en intieme concertopzet zou dus een mogelijk alternatief kunnen zijn”, reageert Gene Thomas.



Nu duidelijk is dat kleine feestjes toch kunnen, heeft Gene Thomas een nieuwe formule gelanceerd. Gene gaat de komende weken en maanden zijn muziek tot bij de mensen brengen, in een akoestische setting met een zeer beperkte ploeg en met weinig materiaal. Daardoor kan de prijs van zo’n optreden betaalbaar worden voor kleinere groepen.



In Dag Allemaal vertelt de zanger dat hij zijn prijs van 1.695 naar 1.175 euro heeft laten zakken. Daarvoor krijg je een akoestisch optreden van zo'n 45 minuten. In de praktijk loopt dat meestal wel wat uit. Ik voorzie daarna ook nog wat tijd voor een babbel en een foto - weliswaar vanop een veilige afstand - en als iemand een cd wil laten signeren, kan dat ook. Een uniek optreden en , me dunkt, voor een schappelijke prijs. Vrienden kunnen ook samenleggen, hé, reageert de zanger.



En dat er interesse is in dit soort optredens, bewijst het feit dat Gene Thomas op amper een week meer dan 50 aanvragen kreeg. En zo geraakt de zomer van Gene Thomas goed gevuld en dat was de bedoeling.

Wil jij Gene Thomas binnenkort op jouw zomerfeest, communie, barbecue, verjaardagsfeest, burenfeest of jubileum? Dat kan. Neem dan snel contact op met info@genethomas.be of werk via een erkend boekingskantoor.


Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas