.
Gene Thomas
zaterdag 17 februari 2024

Gene Thomas: “Dat zijn de mensen niet gewoon van mij”

Hij doet eens iets anders

Gene Thomas moet een van de meest hardwerkende en populairste artiesten van ons land zijn. Hij trekt nu Vlaanderen rond met een nieuwe theatertournee ‘Kom Wat Dichterbij’. Hij brengt een intieme versie van zijn nummers en dat allemaal in een intieme setting.

“Het is totaal iets anders dan wat de mensen van mij gewoon zijn. Ik deed al een akoestische toer langs culturele centra. Nu wil ik het beste van mezelf combineren: zanger, songwriter, verteller, acteur en presentator. Het wordt all-in-one in een soort muzikaal theater. Ik zal alleen op het podium staan, wat me veel vrijheid geeft”, licht hij een tipje van de sluier op in Primo.

Ook het decor wordt speciaal aangepast aan het concept van de theatertour. Het lijkt wel alsof mensen binnenkomen in de living van Gene.

“Het zal allemaal wat futuristisch ogen en via een projector zullen beelden getoond worden. Centraal op het podium staat een zetel. Daar ontvang ik mijn gasten, gewoon mensen uit de zaal. Ik doe een babbel met hen, vertel over mezelf en zing daarna voor hen een lied.”

Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas