.
Gene Thomas, Kristel Verbeke
dinsdag 27 februari 2024

Gene Thomas: “Dat is een topcombinatie”

Met de steun van vrouw Kristel

Naast zanger is Gene Thomas nu ook radiopresentator. Hij is sinds kort te horen op Play Nostalgie en is een nieuwe zijsprong in zijn carrière.

“Ik heb radio altijd een geweldig medium gevonden. Bij Radio2 heb ik ook wat dingen mogen presenteren. Noem het een professionele hobby, net als tv. Mijn corebusiness blijft muziek. Op Play Nostalgie mag ik elke week een song op maat schrijven voor iemand die daarnaar vraagt in de uitzending. Tezelfdertijd radio en muziek maken: een topcombinatie”, zegt Gene in Primo.

Voor zijn radioprogramma moet Gene wel vroeg opstaan en dat is soms lastig. Al heeft hij het er ook graag voor over. En zijn vrouw Kristel (Verbeke) kan gerust blijven liggen.

Kristel en Gene waren vorig jaar 20 jaar getrouwd en vierden dat met het gezin in de VS. Het werd een roadtrip in gezelschap van hun dochters.

“We bezochten San Francisco, Los Angeles, de grote pretparken om te eindigen in Las Vegas. Kristel en ik vonden het cool om in zo'n wedding chapel onze huwelijksgeloften te hernieuwen. Samen met onze kinderen. En met zo'n Elvis-imitator erbij.”

Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas