.
Gene Thomas
woensdag 24 augustus 2022

Gene Thomas blijft eeuwig jong: “Het zit in de genen”

Hij werd onlangs 50

Op 22 augustus mocht zanger Gene Thomas 50 kaarsjes uitblazen. Niet bepaald een leeftijd waar hij echt tegenop kijkt, want Gene is dankbaar voor elk jaar dat er bij komt.

Zijn vrouw Kristel Verbeke is 3 jaar jonger dan Gene, maar schrik voor plagerijtjes over zijn leeftijd heeft hij niet. ‘En anders: plagen is liefde vragen. Al 22 jaar lang, en er gaan er nog vele bijkomen. Kristel is de liefde van mijn leven”, klinkt hij verliefd in Story.

Dat Gene er nog lang geen 50 uitziet, heeft hij te danken aan de goede genen van zijn moeder. Want zij ziet er ook een pak jonger uit dan ze is.

“Ik probeer ook wel gezond te leven. Ik let op mijn voeding, drink amper alcohol, rook niet en elke dag doe ik een uur fitnessoefeningen. En af en toe smeert Kristel eens een zalfje op mijn gezicht.”

Niet dat Gene echt veel crèmekes nodig heeft, maar Kristel is op alles voorzien. “Het is er vooral eentje voor de droge huid en niet tegen de rimpels. Ik ben niet echt de man die een half uur voor de spiegel staat.”

Download onze app voor Android of iOS