.
Gene Thomas
dinsdag 25 mei 2021

Gene Thomas bekent: “noem me gerust een controlefreak”

“Als je me zou dwingen om te kiezen, dan wordt het dat.”

Gene Thomas kennen we vooral als zanger, maar de echtgenoot van Kristel Verbeke is vooral blij dat hij in zijn professionele carrière al heel wat heeft mógen doen.

“Acteren, presenteren, musical, radio maken. Ik noem dat mijn professionele hobby’s”, lacht Gene Thomas in Het Laatste Nieuws. “Maar mijn corebusiness blijft singer-songwriter.”

“Als je me zou dwingen om te kiezen, dan wordt het dat”, geeft de zanger toe. “Ik heb ook graag het volledige proces in handen. Het componeren van de muziek, het schrijven van de teksten, de productie en het maken van de videoclips. Je kan me gerust een controlefreak noemen.”

“Als ik vroeger vond dat het zo moest klinken, had ik niet graag dat een muzikant daar eens van wilde afwijken”, verduidelijkt Gene Thomas in Het Laatste Nieuws. “Maar nu begrijp ik al beter dat een muzikant dat ook eens op zijn manier wil interpreteren.”

Gene Thomas geeft toe dat hij de jongste jaren milder is geworden. “Ik kan beter loslaten. Mijn vader is gestorven op zijn 42ste. Dat is voor mij een les geweest om te genieten van het leven. Elk jaar dat erbij komt, ben ik blij dat ik er nog ben en dat ik mijn ding nog kan doen”, aldus Gene Thomas in Het Laatste Nieuws.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas