.
Geert Meyfroidt
dinsdag 6 september 2022

Geert Meyfroidt: “Zoiets maak je geen tweede keer mee”

Een unieke ervaring

Binnen enkele weken weten we wie de allerslimste mens ter wereld wordt. Wordt het Tom Waes, of Gilles De Coster? Of is het Jelle Cleymans die voor de verrassing zorgt? Ook Geert Meyfroidt, de winnaar van vorig jaar maakt nog kans.

Al denkt hij niet dat hij deze editie zal winnen. Hij heeft enkele andere topfavorieten die voor hem het meeste kans maken om te winnen? “Het Nieuwsblad-hoofdredactrice Liesbet Van Impe of Gilles Van Bouwel maken ook wel grote kans als je het mij vraagt.”

Geert zal ook dit jaar zijn koelbloedigheid proberen bewaren en zich zo door de afleveringen proberen loodsen. Al zal hij nog één belangrijk detail in zijn achterhoofd houden.

“Tot de laatste ronde maakt het volstrekt niet uit of je nu voor-dan wel achterstaat. Dat de eerste rondes er in wezen weinig toe doen, daar kon ik me voor de finaleweken enorm over opwinden. ’Maar allee, ik geef de meeste goede antwoorden en toch sta ik achter.”

Net zoals vele kandidaten zit Geert ook in de trailer van het nieuwe seizoen, en dat was een leuke ervaring. “Mijn taak bestond er vooral in om op gezette tijden ‘Cholera! Syfilis’ te roepen. Zoiets maak je anders toch niet mee in je leven?”

Bio van Geert Meyfroidt

Meer Over:

Geert Meyfroidt