.
Geena Lisa
donderdag 23 december 2021

Geena Lisa ziet musicaldebuut uitgesteld worden

Al voor het tweede jaar op rij

Het lijkt wel of het musicaldebuut van Geena Lisa is vervloekt. Voor het tweede jaar op rij wordt ‘The Sound Of Music’ uitgesteld door corona en moet de hele cast wachten op hun langverwachte première. Maar Geena kruipt niet weg en gaat niet in een hoekje zitten kniezen. Ze werkt momenteel ook als mental coach bij bedrijven, schermgezichten en haar eigen kinderen.

“Het is echt jammer. Je laadt je iedere keer weer op. Je bent zo gefocust, de adrenaline stroomt door je lijf. En nu werd net voor de première de stekker eruit getrokken”, reageert ze teleurgesteld in Story. “We zitten voorlopig opnieuw in die onzekerheid van ‘wanneer mag het dan wel doorgaan’. En dat is heel vervelend. Maar gelukkig kan ik daar goed mee om.”

Ondanks dat Geena Lisa goed kan zingen, was ze toch nooit eerder in een musical te zien. Het is regisseur Stany Crets die haar had gevraagd. “Ik dacht bij mezelf: is dat iets voor mij? Ik zie graag musicals, maar kan ik het zangtechnisch wel aan? Die toonaarden van de nummers liggen vast en die kan je niet zomaar veranderen. Maar ik heb een test gedaan en dat vond ik heel leuk. Uiteindelijk dacht ik: waarom niet?”