.
Geena Lisa
dinsdag 30 november 2021

Geena Lisa wordt vijftig: “Laat maar komen”

Ze kijkt er naar uit

Geena Lisa wordt binnenkort vijftig en behaalt daarmee een nieuwe mijlpaal in het leven. Waar andere mensen tegen het vijftig worden op kijken, maakt het voor Geena weinig verschil. Haar leven wordt er niet makkelijker of moeilijker op.

“Het is gewoon anders. Iedere levensfase heeft zijn voor en nadelen. Uiteraard is het zo dat elk nieuw level van een spel nieuwe uitdagingen meebrengt die je moet ontdekken. De kunst bestaat erin om de voordelen de bovenhand te laten nemen. Wij mensen zijn meesters in het ruïneren van opportuniteiten en het verschieten van kansen”, vertelt Geena aan Primo.

Geena heeft onlangs haar nieuwste boek uitgebracht en kreeg de titel ‘Positieve Intelligentie’. “De tips die ik in mijn boek aanreik om positief in het leven te staan, pas ik ook zelf toe. Zo neem ik nu en dan tijd om op de rem te staan en te reflecteren over waar ik vandaan kom en waar ik naartoe wil. Soms kan relaxen in bad terwijl je naar leuke muziek luistert al voldoende zijn om de hectiek van het leven even van je schouders te laten glijden.”

Bio van Geena Lisa

Meer Over:

Geena Lisa