.
Geena Lisa
dinsdag 20 april 2021

Geena Lisa terug op tv met een nieuwe reeks 'Gelukkig Zijn'

Vanaf woensdag is het zover.

Na een succesvolle eerste reeks is Geena Lisa vanaf 21 april terug met nieuwe afleveringen van “Gelukkig Zijn”. Twaalf weken lang nodigt ze Bekende Vlamingen uit voor een openhartig gesprek over het geluk.

Gasten als Kim Van Oncen, Ingeborg, Fabrizio Tzinaridis, James Cooke, Jacky Lafon, Guga Baul, Leah Thys, Belle Perez, Nic Balthazar, Sven De Ridder, Ann Van Elsen en Pascale Naessens passeren allemaal de revue.

Geena Lisa is al jaren een vaste waarde voor kijkend Vlaanderen. Je kent Geena Lisa onder andere van Fata Morgana en Vlaanderen Muziekland. Vanaf 21 april is ze te zien op TV PLUS met “Gelukkig Zijn”.

In “Gelukkig Zijn” draait alles rond één grote vraag: wat maakt bekend Vlaanderen écht gelukkig? Geena Lisa neemt de proef op de som en zoekt het uit. De 12 gasten vertellen elk hun uniek verhaal waar iedereen zal van opkijken. Presentatrice Geena Lisa graaft dieper dan ooit en heeft een aantal leuke verrassingen in petto voor de kijker. “Er zijn dingen die mij heel diep gekwetst hebben en mij diep geraakt hebben. Zo hebben wij afscheid moeten nemen van ons tweede kindje en is mijn papa ernstig ziek. Ikzelf heb ook gezondheidsproblemen gehad.”, aldus Kim Van Oncen in “Gelukkig Zijn”.

Sinds de start van de themazender blijft TV PLUS steeds verder uitbreiden. Nieuwe programma’s, nieuwe gezichten en frisse ideeën zorgen voor geïnspireerde kijkers. Naast succesvolle programma’s als “Living Plus”,”My Beautiful Life” en “Wonen Plus”, zal ook het nieuwe seizoen van “Gelukkig Zijn” een meerwaarde vormen voor TV PLUS.

“Gelukkig Zijn” is woensdagavond om 20.30 uur te zien op TV PLUS (Telenet kanaal 53 en Orange kanaal 29).