.
Geena Lisa
dinsdag 11 januari 2022

Geena Lisa schrijft eerste boek: “nu heb ik het gehad, herpak je”

Het boek gaat over mentale fitheid

Zangeres, actrice en presentatrice Geena Lisa is klaar om haar eerste boek te releasen. Het boek kreeg de titel ‘Positieve Intelligentie’ en is een boek met veel handvatten en tools om bewust positief in het leven te staan.

“Je positieve intelligentie bepaalt je mentale fitheid. Hoe ga je om met een tegenslag waar je geen impact op hebt. Door dat te aanvaarden en snel van een negatieve ‘state of mind’ naar een positieve over te schakelen. Ik denk dat we daar als maatschappij ook een beetje nood aan hebben”, legt Geena uit in Story.

De zangeres beseft maar al te goed dat het niet eenvoudig is om positief te blijven na elke tegenslag die je meemaakt. Maar ook daar heeft ze de oplossing voor. “Je mag al eens vallen en blijven liggen. Maar gewoon niet te lang. Want dan wordt het chronisch en maak je jezelf ziek. Daarom is het een fitness. Hoe meer je ermee bezig bent, hoe makkelijker het gaat om te schakelen in je brein. Als ik iets negatief ervaar, dan geef ik mezelf twee dagen baaltijd. Wat hangen in de zetel, Netflixen en mokken. Maar na twee dagen denk ik wel: nu heb ik het gehad, herpak je.”