.
Geena Lisa
donderdag 25 november 2021

Geena Lisa heeft een volle agenda: “Het wordt nog een pittige uitdaging”

Ze staat binnenkort in The Sound Of Music

Geena Lisa kennen we allemaal nog als omroepster bij de openbare omroep en als presentatrice van ‘Fata Morgana’. In december staat Geena sinds lange tijd nog eens op de planken in ‘The Sound of Music’, waar ze staat naast onder andere Ianthe Tavernier en Koen Van Impe.

“Daar komt wel een beetje gezonde spanning bij kijken. Maar het is niet zo dat ik zenuwachtig ben. Zolang ik mijn teksten onthou, kan er weinig misgaan. Ik let er ook wel op dat ik voldoende slaap en niet te veel hooi op mijn vork neem. Omdat mijn stem een belangrijke factor is in het verhaal, is zelfzorg belangrijker dan ooit”, zegt ze in Primo.

De première van de musical was eigenlijk voorzien voor 2021. Maar door de alom gekende reden werd deze met een jaar uitgesteld. De pandemie heeft weinig impact gehad op het leven van Geena en dat is een geruststelling. “Voor sommige mensen is het een levensles geweest, maar ik heb eigenlijk al van voor er van corona sprake was een hoog zelfbewustzijn. Ondertussen staat mijn agenda weer goed vol en wordt het nog een pittige uitdaging om alles te kunnen plannen. Ik mag tenslotte mijn eigen welzijn niet vergeten.”