.
Geena Lisa
maandag 18 december 2023

Geena Lisa: “Die relatie zou ik nu uitgommen”

Het was niet gezond meer

Als actrice, presentatrice en zangeres kennen we Geena Lisa allemaal. Maar weinigen weten dat ze ook mental coach is. Die stap heeft ze gezet nadat ze bij de openbare omroep werd ontslagen.

Geena is gelukkig en gelukkig met haar leven. Maar er zijn toch wel wat dingen die ze misschien zou willen veranderen aan haar leven.

“Die toxische relatie zou ik uitgommen. Een narcist eist alle aandacht voor zichzelf op en voor ik het wist zat ik helemaal verstrikt in dat narcistische web. Op dat moment besefte ik niet genoeg hoezeer dat ten koste ging van de relatie met mijn kinderen. Als ik dat zou kunnen terugdraaien, dan zou ik dat herstellen. Vandaag heb ik weer een goede band met mijn twee jongens, intussen jongvolwassenen. Ondanks hun muzikale ouders zijn mijn kinderen niet de artistieke weg ingeslagen”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Geena leeft graag, zoveel is duidelijk. Ze hoopt dan ook dat het leven nog veel voor haar in petto heeft. Zo wil ze nog graag reizen, grenzen verleggen en nieuwe indrukken opzoeken.

“Voor mij is het woordje 'beleving' zo belangrijk. Dan zeg ik tegen mijn partner: 'Zeg, waar gaan we volgend jaar allemaal heen?' Niet voor niets hangt in mijn woonkamer een wereldkaart. Nu is ze al voor de helft ingekleurd, maar tegen het eind van mijn leven wil ik de hele wereld gezien hebben.”