.
Geena Lisa
zondag 2 januari 2022

Geena Lisa: “allez, ze smijten hier een BV in”

Geena doet mee in musical 'Sound of Music'

In december zou Geena Lisa normaal moeten stralen als barones Elsa Schräder in de musical ‘The Sound Of Music’. Door corona werd dit nu al voor de tweede keer uitgesteld en is er nog geen datum gepland voor hervatting van de musical.

Voor Geena is het de eerste keer dat ze in een musical te zien zal zijn. “Ik was echt heel nieuwsgierig naar hoe het er allemaal aan toe zou gaan. Het ensemble bestaat uit fantastische musicalartiesten en die hebben mij meteen op sleeptouw genomen. Ze hebben geen enkele keer gedacht ‘Allee, ze smijten hier een BV in’. Ze hebben me ook erg geholpen met het aanleren van verschillende stemmen en arrangementen. Want er komt wel wat techniek bij kijken”, vertelt ze aan Story.

Dat de musical weer uitgesteld wordt, hoeft gelukkig niet te betekenen dat Geena zonder werk zit. Naast haar job bij ‘The Sound Of Music’ is ze ook aan het werk als mental coach en trainer en schreef ze een eigen boek ‘Positieve Intelligentie’. “Mijn dagen zijn dus wel gevuld, maar het is toch een stukje rustiger geworden. Al hoor je mij niet klagen, ik heb weer tijd voor andere dingen. Zo kan ik de feestdagen iets intenser beleven.”

Bio van Geena Lisa

Meer Over:

Geena Lisa