.
Lynn Van den Broeck
donderdag 7 juli 2022

Geen handdoekstress voor Lynn Van den Broeck

Dat is niks voor haar

Het wordt een drukke maar leuke zomer voor actrice Lynn Van den Broeck. Ze runt niet alleen een B&B met haar partner Mathias Vergels, maar staat deze zomer ook op de planken in de theaterkomedie ‘Oost West, Thuis Best’.

Hoewel Lynn erg veel van vakantie houdt, zit het er deze zomer niet meteen in. Dat betekent natuurlijk ook dat de actrice deze zomer geen last zal hebben van handdoekstress.

“Maar zulke reizen maak ik niet. Ik hou niet van all-invakanties. Geef mij maar een klein vakantiehuisje met een eigen zwembad op een Grieks eiland waar ik nog nooit van gehoord heb en een huurauto om de streek te verkennen”, lacht ze in Primo.

Lynn is nog jong, maar ook op een partybestemming zal je haar niet meteen spotten. Al is ze toch wel al eens een keertje naar Ibiza geweest.

“Maar toen lag de focus wel op de natuur en op het terugnemen van wat gas. Doorheen het jaar is het al druk genoeg, waardoor ik graag geniet van de rust en de stilte tijdens de weinige vrije momenten. Dan plooien Mathias en ik liefst van al terug op onszelf.

Bio van Lynn Van den Broeck

Meer Over:

Lynn Van den Broeck