.
News Image

Geen Emmy voor Taboe van Philippe Geubels

Taboe grijpt naast Emmy.


Tijdens de nacht van maandag op dinsdag zijn in New York te Emmy’s uitgereikt. Het was uitkijken naar de categorie ‘non-scripted entertainment’ waarin ‘Taboe’ van Philippe Geubels genomineerd was. Maar het heeft niet mogen zijn, ‘Taboe’ viel naast de prijzen. De Britse televisieshow ‘The Real Full Monty: Ladies Night’ ging met de overwinning aan de haal.



Philippe Geubels had speciaal voor de uitreiking van de beeldjes op het International Emmy Awards-gala zijn vliegangst overwonnen. Hij vat weldra zijn reis naar België aan zonder een beeldje in zijn valies. “Helaas, geen Emmy-winst voor ‘Taboe’ vannacht. Eén blijft toch trots op de hele ploeg en op het programma., een Emmy-nominatie is natuurlijk een enorm mooie erkenning”, laat de openbare omroep in een eerste reactie weten.



De ploeg in New York, met onder andere Philippe Geubels, Kat Steppe, Tom Lenaerts van Panenka en netmanager Olivier Goris van Eén, hoopte dat ‘Taboe’ het vijfde Vlaamse tv-programma zou worden dat met een Emmy naar huis mocht. Eerder slaagden ‘Sorry voor Alles’, ’Hoe zal ik het zeggen?’, ‘Wat Als?’ en ‘Benidorm Bastards’ er wél in om de nominatie te verzilveren. Vast staat dat ‘Taboe’ de volgende maanden zonder twijfel nog heel wat aandacht zal hebben in het buitenland en laten we niet vergeten dat het programma van Philippe Geubels al een aantal prijzen heeft gewonnen en dat Philippe op termijn met de opnames van seizoen 2 zal starten.

Bio van Philippe Geubels

Meer Over:

Philippe Geubels Taboe