.
News Image

Geen eenzame kerst voor Wendy en Frans?

Frans post opvallende foto.


Toeval of niet? Wellicht puur toeval dat wij maandagochtend op een redactievergadering het hebben over de ijzige stilte omtrent het al dan niet weer samen zijn van Wendy Van Wanten en Frans. Onze woorden waren nog niet koud en plots was er nieuws. Vorige maand nog schreven wij dat Wendy en Frans weer samen zijn, dat nieuws werd echter nooit bevestigd noch ontkend. De telefoon voor de boekingen van Wendy Van Wanten bleef op een voice mail uitkomen, berichten werden ook niet beantwoord. En dan is het maandagochtend 17 december 2018.




Maandagochtend wijzigde Frans zijn profielfoto op Facebook. Daar stond tot maandagochtend een foto van hemzelf met zijn dochter Estelle. Verrassend genoeg verscheen daar maandagochtend plots een foto van Estelle én Wendy Van Wanten.


Is dit nu een bevestiging van het gerucht dat Wendy en Frans terug samen zijn of niet? Een goede vraag. Wij probeerden Wendy te bellen maar kregen haar medewerkster aan de lijn. Zij was niet op de hoogte van he feit dat Frans zijn profielfoto had vervangen.

Wendy Van Wanten wenste niet te reageren op het bericht . Maar Frans zal de foto van Estelle en Wendy wellicht niet zomaar geplaatst hebben. Maken Wendy en Frans zich klaar voor een gezellig kerstfeest samen?

Bio van Wendy Van Wanten

Meer Over:

Wendy Van Wanten