You are here

Gedurfde vragen en eerlijke antwoorden in nieuw programma Siska Schoeters

20/08/2019 12:40-

Nieuw op Eén: Durf Te Vragen.

anaf 3 september nodigt Siska Schoeters in haar nieuwe programma Durf te vragen elke aflevering een groep mensen uit waar we stiekem heel veel vragen over hebben, maar die we niet zelf in hun gezicht durven stellen. Zoals priesters, mensen met dwerggroei, en mensen die van BDSM houden.
Siska verzamelde een heleboel interessante, grappige maar ook wel gedurfde vragen bij het grote publiek. Elke week antwoordt één groep mensen in een lege tv-studio eerlijk en openhartig op al deze vragen. Dat levert een verrassende, soms geestige, soms confronterende inkijk in hun leefwereld, dromen en angsten op.
Siska duikt nog dieper in het verhaal van sommige getuigen. Ze gaat een dag met hen op pad en stelt op haar eigen manier extra vragen, om hen zo nog beter te kunnen begrijpen.

Siska Schoeters: "Durf te vragen is een programma dat echt op mijn lijf geschreven is. Het ligt in het verlengde van wat ik eigenlijk al jaren op de radio doe: ongegeneerd nieuwsgierig zijn. Dit programma heeft me echt doen inzien dat we tegenwoordig heel snel oordelen over iemand. Er is te weinig dialoog en dat willen we met Durf te vragen opnieuw aanwakkeren."

Acht thema's, ontelbare verhalen
Elke aflevering van Durf te vragen draait rond een andere groep mensen. De geportretteerden antwoorden eerlijk op alle vragen vanuit hun eigen beleving. Ze vertellen hun eigen verhaal, delen hun ervaringen en mening.

Aflevering 1: mensen met dwerggroei (03/09)
Aflevering 2: mensen die met een verslaving kampen (10/09)
Aflevering 3: mensen die van BDSM houden (17/09)
Aflevering 4: moslima's (24/09)
Aflevering 5: mensen in een rolstoel (01/10)
Aflevering 6: polyamoureuze mensen (08/10)
Aflevering 7: priesters (15/10)
Aflevering 8: mensen die met een eetstoornis kampen (22/10)

Durf te vragen: vanaf 3 september elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.

Meer nieuws over:

Siska Schoeters, Durf te Vragen

Gerelateerde foto's:

Siska Schoeters

Siska Schoeters

Gerelateerde bio's: