.
Garry Hagger
donderdag 22 februari 2018

Garry Hagger's Jukebox is gevuld

En daar zitten legendarische evergreens in.


De sympathiekste stem van Vlaanderen pakt dit jaar groots uit met zijn nieuwe project Garry Hagger’s Jukebox. De zanger stopt al zijn favoriete evergreens uit de jaren ’60 en ’70 in een nieuw en actueel Nederlandstalig jasje. Allemaal liedjes die hij destijds als jonge knaap meezong met de jukebox. Muziek van nu dus, maar met een nostalgische knipoog. 10 legendarische songs van de allergrootste artiesten werden opnieuw opgenomen en vertaald naar het Nederlands. Het handelsmerk van deze rasartiest, want in 1996 scoorde hij een monsterhit met ‘Het Allermooiste’ een vertaling van ‘This Is The Moment’. Speciaal voor dit album nam Garry Hagger een nieuwe versie op van deze inmiddels Vlaamse klassieker. En niet zonder succes! Garry Hagger scoort momenteel met twee singles uit dit ‘Jukebox'-album op de grootste radio van het land, want Radio 2 speelt in dagrotatie zowel ‘Hemelhoog’ als ‘Het Allermooiste’! Een vrij uitzonderlijk gegeven dat er twee tracks uit een nieuw album tegelijk op radio gespeeld worden!

Maar er is meer! De fantastische ‘Jukebox'-muziek van dit gloednieuwe album zal straks ook te horen en te zien zijn in een TV-special en er volgt ook een theatertournee in Vlaanderen.

Eind vorig jaar gaf Garry Hagger een ‘Jukebox’-concert in theater Elckerlyc te Antwerpen. Dit unieke concert werd gecapteerd en vanaf maart 2018 zal muziekzender MENT dit concert enkele malen als TV-special integraal uitzenden.