.
Garry Hagger
woensdag 15 januari 2020

Garry Hagger verloor heel wat gewicht en is topfit

Zanger verloor 18 kg zonder speciaal dieet te volgen.


Deze week staat Garry Hagger in Story. De zanger zegt in het weekblad dat hij 18 kg is vermagerd en van 102 kg naar 84 kg ging, zonder een speciaal dieet te volgen. Hij deed er ongeveer anderhalf jaar over. Garry is een fervent fietser geworden. Onder impuls van zijn schoonzoon, die een ex-renner is, springt de zanger drie tot vier keer per week op de fiets voor een rit van zestig tot soms wel honderd kilometer.



Naast het fietsen past Garry Hagger ook zijn eetpatroon wat aan. Ontbijten deed hij vroeger niet, terwijl het nu eigenlijk zijn hoofdmaaltijd is en die bestaat uit donker speltbrood. Voor de rest kiest Garry nu vooral voor mager vlees, meer vis én eet hij ook meer groenten. Op zondag zondigt hij om op maandag zijn vernieuwde eetpatroon weer op te nemen.



Garry Hagger deed in het verleden vele diëten, maar die werkten naar eigen zeggen slechts een korte tijd. Ze waren voor hem ook moeilijk vol te houden. Het vermageren was geen goedkope zaak voor de zanger, want hij moest zijn garderobe vernieuwen. Van die gelegenheid maakte hij gebruikt om zijn kledingstijl te verjongen en sportief door het leven te gaan. Garry voelt zich nu echt in topvorm! Het doel van Garry Hagger is om onder zijn streefgewicht van 85 kg te blijven.



(Nico Vanaken)

Bio van Garry Hagger

Meer Over:

Garry Hagger