You are here

Gala van de Gouden K's op cd

09/01/2019 17:30-

40 Ketnet-hits op unieke dubbelcd.

Het Gala van de Gouden K's, de awards-show van de Ketnetters, is al jaren een begrip, maar dit jaar wordt nog groter en zotter, want op 26 januari 2019 trekken ze naar het Antwerpse Sportpaleis !

Na 5 succesvolle edities komt hét Ketnet-event van het jaar eindelijk naar het Sportpaleis. Het Gala van de Gouden K's belooft weer een wervelende, spectaculaire show te worden. Straffe optredens, felbegeerde awards, de coolste uitreikers en het meest fantastische publiek: dat zijn de ingrediënten voor
dit niet-te-missen feestje.Wie wordt ''muziekster, acteur/actrice of internetvedette van het jaar''? Welk programma bekroont zich tot ''tv-programma van het jaar''? Wie zijn de ''coolste chick en grave''? Welk liedje verdient de titel ''song van het jaar''?

Ga uit de bol tijdens optredens van onder andere Ketnet Musical, Regi, Campus 12 en zet je schrap, want de Ketnet-wrappers hebben nog een heleboel verrassingen voor jullie...En nu is er dus ook een 2cd met daarop de hits die de Ketnetkids absoluut zullen meezingen.

Koop hier het album