.
Regi
dinsdag 16 november 2021

Gaat Regi binnenkort een nieuwe richting uit?

Hij denkt erover na

Als het van hem afhangt, dan zou dat wel eens kunnen gebeuren. Het is geen geheim dat Regi heel erg veel houdt van de muziek van ‘The Rat Pack’ met artiesten zoals Frank Sinatra en Dean Martin. Dat gaf hem de inspiratie om misschien ooit eens een zijsprongetje te maken op wat hij nu doet.

“Ik meen het: ik wil echt ooit een Regi Swings maken, met full big band. Een jazzy versie van ‘Walk on Water’, zou echt goed werken. Die swingplaat wordt mijn bezigheid als ik met pensioen ben”, lacht Regi in Gazet Van Antwerpen.

Dat zal dus nog enige tijd duren, want het ziet er niet naar uit dat Regi al meteen op pensioen zal gaan. De DJ zit beter in zijn vel dan ooit en is best tevreden over hoe hij eruit ziet. Zoveel moeite hij vroeger had om naar zichzelf op televisie te kijken, zoveel beter gaat het nu. “Toen ik nog dreadlocks had en tien kilo dikker was, keek ik echt niet graag naar mezelf op televisie. Nu ben ik best wel tevreden met de manier waarop ik ouder word. Er zijn natuurlijk altijd dingen die beter kunnen. Zo had ik graag wat groter en gespierder willen zijn. Maar ach, het is wat het is.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Regi

Meer Over:

Regi