.
Lize Feryn
zaterdag 24 september 2016

Gaat Lize Feryn het helemaal maken?

Ze wil haar kans wagen in LA.


De jonge Lize Feryn heeft op haar 23ste al heel wat bereikt in Vlaanderen. Ze had al een grote rol in o.a. de serie In Vlaamse Velden en voorts had ze vooral een aantal gastrollen waarbij haar verschijning toch wel opvallend was.

Momenteel hoopt de West-Vlaamse haar werkvergunning rond te krijgen en vanaf januari stapt ze op het vliegtuig richting grote avontuur. Zelf is ze wel erg realistisch en beseft ze dat deze grote droom niet zomaar in vervulling zal gaan. Helaas kan ze in de Hollywood niet uitpakken met haar rol in de film Emperor. Omwille van juridische problemen werd de release van deze film flink uitgesteld. Toen acteerde ze aan de zijde van Adrian Brody. Eerst probeert ze via haar Amerikaanse agent wat castings te versieren en daarna ziet de knappe actrice wel hoe ver ze kan geraken. Indien het toch niet lukt zal ze niet beroerd zijn om een baantje te versieren, zei Lize in Het Laatste Nieuws.Deze West-Vlaamse actrice is op zaterdag 24 september trouwens bij onze noorderburen te bewonderen in de film Een echte Vermeer. Dan vindt namelijk de wereldpremière van deze prent plaats op het Nederlands Film Festival.

Momenteel is Lize Feryn ook te horen op de single Hey There Sister, waarvoor ze door Tom Dice werd gevraagd. Uiteindelijk is er een prachtig duet uit voortgekomen.

Download onze app voor iOS of Android