.
Jill Peeters
maandag 22 november 2021

Gaat Jill Peeters binnenkort Gert Verhulst achterna?

Drukke tijden voor Jill Peeters

Ex-VTM weervrouw Jill Peeters zei een tijdje geleden al vaarwel aan haar job als weervrouw, maar dat wil niet zeggen dat Jill nu niet meer aan het werk is en op haar lauweren rust. In tegendeel, Peeters heeft het drukker dan ooit en bekommert zich samen met vele mensen om het klimaat. Ze koestert enkele mooie vooruitzichten voor het klimaat, maar ook voor zichzelf.

“Ik zou binnen 10 jaar de David Attenborough van het klimaat willen zijn. De Studio 100 van het klimaat. Met mijn eigen pretpark”, lacht ze in Het Laatste Nieuws. “Nee, nee, dat laatste is een grapje. Maar ik geloof wel heel hard in een soort ‘Reizen Waes” rond dit thema. Ik wil de klimaatpioniers helpen om met hun verhalen aan de slag te gaan in de media. En ik geef workshops voor ondernemers en ga spreken in bedrijven.”

Dat is een hele drukke lijst als je het ons vraagt, en we hebben er alle vertrouwen in dat Jill alleen maar het beste voor heeft met ons klimaat. Heb je zelf ook interesse in het klimaat of ben je gewoon een grote fan van Jill, dan kan je terecht op Canvas. Daar zendt de zender momenteel haar vijfdelige klimaatreeks ‘Wat houdt ons tegen?’ uit.

Download onze app voor iOS of Android