.
Glenn
zaterdag 13 april 2024

Gaat deze Belg aan de haal met overwinning Big Brother?

Tweede jaar op rij een Belg die wint?

Vanavond om 20 uur start de finaleshow van 'Big Brother' op Play4. Tatyana Beloy en Geraldine Kemper zullen stralend aan de liveshow starten, de liveshow waarin we te weten komen wie de winnaar van 'Big Brother 2024' zal worden.

Alle ex-bewoners zijn contractueel verplicht om bij de liveshow aanwezig te zijn, zij zullen op hun paasbest gekleed zijn. Ook voor hen kan 'Big Brother 2024' er niet snel genoeg opzitten en wel omdat er nadien een afterparty losbreekt. 'Big Brother' heeft voor ieder van hen trouwens een hotelkamer geboekt zodat iedereen in Amsterdam kan blijven slapen en zondag eventueel nog samen kunnen ontbijten.

Maar weer naar de liveshow van vanavond, wij wagen ons alvast aan een prognose. Randy zal mogelijk als eerste het huis verlaten, hij zal volgens ons derde eindigen, al zal het heel close worden met Alice, dat wijzen de polls tenminste uti. Wij verwachten dat zij als tweede het huis zal moeten verlaten waarna Glenn als allerlaatste richting Tatyana en Geraldine zal komen en de cheque van 56.266 euro in ontvangst zal mogen nemen.