.
Bockie De Repper
maandag 11 december 2023

Gaat Bockie De Repper binnenkort trouwen?

Het zou kunnen

Zo’n drie jaar geleden ontmoette Bockie De Repper Julie. Drie jaar later zijn de twee nog altijd een koppel en heel gelukkig samen. Maar getrouwd zijn ze niet. Al zou daar wel eens verandering in kunnen komen.

“Ik heb er eigenlijk nog niet echt aan gedacht om haar ten huwelijk te vragen. Maar nu je het zegt... Als dat betekent dat ik alle beste gerechten op één plaats kan samenbrengen en een memorabel feestje kan organiseren, wil ik daar gerust een papier voor tekenen”, lacht Bockie in Story.

Kinderen zullen dan weer niet thuishoren in hun leven. De twee hebben ervoor gekozen om bewust kinderloos te blijven.

“We hebben voor onszelf alle plus- en minpunten opgeschreven en dat was de conclusie. Het kan misschien somber klinken, maar ik wil mijn hoofd, mijn gedachten niet doorgeven. Ik zou vooraf eigenlijk eerst een gesprek willen met de baby. 'Het gaat vermoeiend worden', zou ik zeggen. En 'er komt een dag dat je dood gaat'. 'Zou je het zelf willen?', zou ik vragen. Ik had dat vooraf namelijk allemaal wel willen weten... Nu, uiteindelijk is het goed gekomen. Vandaag is het leven vooral een fuif, waarvan ik hoop dat ik niet te vroeg naar huis moet.”

Bio van Bockie de Repper

Meer Over:

Bockie de Repper