.
Frederik Laeremans en Loremie
maandag 5 december 2022

Frederik Laeremans: “Zij heeft me dat toch moeten leren”

Ze vullen elkaar goed aan

In ‘The Sky Is The Limit’ maken we dit seizoen kennis met Loremie, de nieuwe vriendin van ondernemer Frederik Laeremans. Voor Loremie was hij samen met architecte Kissy, maar dat liep niet langer goed.

“Het ging al een tijdje niet goed tussen ons. We zijn er gewoon mee gestopt. Zonder veel gedoe. Klaar. Als ik Kissy ergens tegenkom, zal ik goeiedag zeggen, maar het is niet dat we dikke vrienden zijn gebleven”, zegt Frederik in Dag Allemaal.

Maar nu is er Loremie die het hart van Frederik sneller doet slaan. De twee zijn twee jaar samen en het zit overduidelijk goed tussen hen.

“Het is een duur woord, maar ik kan echt zeggen dat wij soulmates zijn. Het klikt op alle vlakken. Ook zakelijk. We hebben ook dezelfde werkdrive. Maar… ze heeft mij ook geleerd om af en toe alles neer te leggen en gewoon te genieten.”

Met Loremie aan zijn zijde bekijkt Laeremans nu ook het leven van een andere kant. En dat door simpelweg te genieten van de kleine dingen. “Samen in de jacuzzi een glaasje bubbels drinken, picknicken aan de rivier, ontbijten op het terras… ik zie het leven echt door een andere bril sinds ik mijn hart aan Loremie heb verpand.”

Download onze app voor Android of iOS