.
Frans Bauer
zondag 26 november 2023

Frans Bauer: “Ze slaapt beter sinds ik ben vermagerd”

Het is een win-win situatie

Voor Frans Bauer was het vijf voor twaalf. Hij moest en zou dringend wat kilo’s vermageren als hij nog lang op deze wereld wou blijven rondlopen. Hij ging volop sporten en verloor op die manier zo’n 32 kilo.

“Door corona vielen de optredens weg en belandde ik in een soort van luiheid-modus. Ik bewoog minder en at meer. In januari 2022 kreeg Mariska ook een herseninfarct en van ellende zocht ik troost in voedsel. Ik weet dat ik een jojo ben, maar dit keer had ik het gewoon te ver laten komen. Er moet nog acht à negen kilo af en dan zit ik weer op mijn gewicht”, zegt Frans in Story.

De zanger voelt zich nu beter dan ooit en bruist van de energie. Hij is ook veel minder snel moe dan vroeger en dat komt goed van pas als hij moet optreden. Ook zijn vrouw Mariska is blij met de transformatie van haar man.

“Voor haar is het ook een win-winsituatie. Ze slaapt beter omdat ik nu minder plek inneem in bed, en ik kost ook minder omdat ik minder eet (lachje). Maar voor haar maakt het echt niet uit of ik nu 90 of 120 kilo weeg. Ik blijft dezelfde Frans, hé.”

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer