.
Frans Bauer
woensdag 26 juli 2023

Frans Bauer valt af: “Voor je het weet ben je weer dikker”

Nu houdt hij vol

2022 is een jaar dat Frans Bauer het liefst van al zo snel mogelijk wil vergeten. Een deel van zijn optredens was nog altijd geschrapt door corona en bovendien kreeg zijn vrouw Mariska een herseninfarct.

Ondertussen probeerde Frans volop om wat kilo’s te verliezen, maar door alle negatieve moeilijke gebeurtenissen lukte hem dat nog amper.

“Ik zat anderhalf jaar stil, al probeerde ik me wel aan mijn trainingsschema te houden. Maar toen mijn vrouw in het ziekenhuis werd opgenomen, kwam ik in een spiraal van ellende terecht. Dat gaf zoveel stress… Ik ben een emo-eter en voor je het weet, ben je tientallen kilo’s dikker.”

Toen het getal 120 op zijn weegschaal verscheen, besefte Frans al heel snel dat dit niet meer gezond was. Al snel kwam het besef dat er heel snel iets moest veranderen.

“Ik wil natuurlijk met een strak lijf rondlopen en mijn sixpack laten zien”, lacht Frans in Dag Allemaal. “Ik heb geen specifiek dieet gevolgd, maar ik heb gewoon mijn maaltijden kleiner gemaakt. Ik eet alles wat ik ervoor at, maar minder.”

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer