.
Frans Bauer
zondag 12 juni 2022

Frans Bauer over drank en drugs: ‘Ben ik niet bang voor’

Hij heeft er vertrouwen in

Met ‘Koning van het feest’ heeft Frans Bauer weer een hit te pakken. De zanger uit Fijnaart heeft een leuke meezinger en staat weer zorgeloos op het podium, tenminste zo lijkt het. Er zijn toch wel zorgen om zijn vrouw Mariska en broer Dorus.

Ieder huisje heeft zijn kruisje, dat is ook bij de Bauers niet anders. Heel het gezin Bauer is druk in de weer om het Mariska zo comfortabel mogelijk te maken. Mariska werd eerder dit jaar door een herseninfarct getroffen en zij is nog niet voor de volle 100% in orde.

Gelukkig springt Frans daar waar nodig bij en er zijn gelukkig ook nog de kinderen die dag en nacht voor hun mama klaar staan. Ja, het is daar een warm gezin, Mariska en Frans hebben hun kinderen alle waarden van het leven meegegeven en daar plukken zij nu de vruchten van.

De kinderen zijn ook goed geland: Christian, Jan, Frans Jr. en Lucas doen het goed in het leven. De studies zijn belangrijk en volgens Party zitten de vier zonen van Mariska en Frans op het rechte pad.

Frans Bauer beaamt dat: “Bang dat onze vier kids in drugs en drank zullen vluchten, ben ik totaal niet. Dat is al een hele geruststelling”, lacht Frans Bauer. Houden zo!

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer