.
Frans Bauer
vrijdag 18 februari 2022

Frans Bauer opgelucht: “Dat gaat niet in je koude kleren zitten”

Hij heeft het moeilijk gehad.

Het gezin van Frans Bauer werd opgeschrikt toen Mariska Bauer werd getroffen door een herseninfarct. Het was bang afwachten hoe het verder zou evolueren met de vrouw en wat er hen nog allemaal te wachten zou staan. Mariska is aan de betere hand en dat zorgt voor opluchting binnen het gezin.

“Wat ons is overkomen gaat niet in je koude kleren zitten. Ik heb tegen Maris gezegd toen ze jarig was: ‘Ik ben zo blij dat we ook dit jaar weer je verjaardag mogen vieren. En vooral dat je er nog bent. Het is anders dan normaal, maar het had ook helemaal anders kunnen zijn’. En toen heb ik haar een dikke knuffel gegeven. Ze zeggen weleens dat niets vanzelfsprekend is in het leven. Daar weten wij nu alles van.”

Mariska beseft dat ze veel geluk heeft gehad en dat het helemaal anders had kunnen lopen. “Vanaf het moment dat ik ben getroffen door mijn herseninfarct, denk ik daar aan. Het besef is er zeker dat mijn leven er nu totaal anders had kunnen uitzien. Daar moet je niet te lang bij stilstaan. Ik ben een gezegend mens hoe ik er nu voor sta.”

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer