.
Frans Bauer
donderdag 3 augustus 2023

Frans Bauer: “Dat komt mijn carrière ten goede” 

Hij is volop aan het diëten  

Je hoort wel vaker dat wanneer je wil afvallen je niet alleen moet sporten of gezond eten, maar dat het een combinatie is van beide dat werkt. En dat heeft Frans Bauer gedaan. Hij verloor de voorbije maanden tientallen kilo’s door te sporten en gezonder te eten.

“Dat intensieve sporten komt ook mijn carrière ten goede. Ik ben aan het toeren en wil fit op het podium staan en een feestje bouwen met de fans. Daarvoor moet je een goede conditie hebben. Het is voor mij heel belangrijk dat ik mijn beroep goed doe en dat de fans zeggen dat ik er goed uitzie”, zegt Frans in Dag Allemaal.

Nu het weer allemaal beter gaat ten huize Bauer lukt het voor Frans beter op zijn dieet vol te houden. Hij is ondertussen al 32 kilo afgevallen.

”Nog enkele kilo’s, zodat ik weer 86 kilo weeg. Bij dat gewicht voel ik me lekker. Op het moment dat je leven bestaat ui ziekenhuizen, doktersbezoeken en therapieën, heb je wel wat anders aan je hoofd dan vermagern. NU sta ik weer positiever in het leven en lukt het wel. En ik kan ook weer genieten.”